Een aantal van de prijswinnaars. Foto: PR
Een aantal van de prijswinnaars. Foto: PR Foto:

Bekers winnaars carbidschietwedstrijd Hummelo eindelijk uitgereikt

HUMMELO - Het carbidschiettoernooi in Hummelo op oudjaarsdag 2018 is al een paar weken geleden, maar doordat de bestelling van de bekers wat langer duurde zijn deze afgelopen week pas uitgereikt.

De plaatsen 1, 2 en 3 waren aan het eind van de wedstrijd (met rondes als afstandsschoten, vogelschieten en de le-mans-start) voor de teams Sander en Pim, Koen en Sam en Evert en Joey. De creativiteitsprijs voor de indrukwekkendste installatie ging naar Dejan en Quinten. Een late hertelling van de eindstand liet echter weten dat een ex-aequo derde plaats uiteindelijk de organisatie dwong tot het bestellen van een set extra bekers en zoiets kost nou eenmaal wat tijd. Afgelopen week was het zover dat we de extra prijs uit mochten rijken aan Maarten en Arjan, die al heel wat jaren aan de wedstrijd deel hebben genomen.
Er wordt door de organisatie, de 27 deelnemende teams en de bezoekers terug gekeken op een prachtig geslaagd evenement, het inmiddels luidruchtigste evenement van Hummelo en omstreken.


Catweazle the Band bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - Woensdag 30 januari 2019 zal Catweazle the Band tussen 20.00 en 22.00 uur optreden in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal.

Catweazle is een nieuwe rockcoverband uit Zieuwent en speelt nummers uit de jaren '60, '70 en '80. De ervaren en gelouterde muzikanten Tom Holkenborg (gitaar en zang), Carlo van den Putte (bas en zang), Eugenè Rouwhorst (zang) en Stef Hoitink (drums) hebben elkaar in het voorjaar van 2017 gevonden. Na de try-out op Koningsdag, is het repertoire uitgebreid tot een avondvullend rockcoverprogramma.

LIVE@IDEAAL wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan vanaf 20.30 uur via www.ideaal.org of via Facebook/Youtube. Bands en artiesten die ook in live in het programma willen komen spelen, kunnen zich aanmelden via www.ideaal.org/live of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL.ORG, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


Net even andere kerkdienst in Lambertikerk

ZELHEM - Gewone kerkdiensten richten zich op iedereen. En soms geven wij meer aandacht aan een bepaalde groep.Zo is er op zondag 10 februari om 10.00 uur een dienst met – zoals de gemeente in de Lambertikerk dit noemt – extra aandacht voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze kerkdienst is voorbereid door mensen die zich betrokken weten bij de bewoners van het Philadelphiahuis in Zelhem. Er doen verschillende muzikanten aan mee. Voorganger is ds. C.van Dorp. Zoals altijd is er oppas voor de kleintjes en kinderkerk voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De Lambertikerkgemeente (Protestantse gemeente te Zelhem) staat altijd open voor iedereen.

Afbeelding
Afbeelding