Annie Schreijer-Pierik over landbouw in Europa

HUMMELO - Vrijdag 8 februari komt Annie Schreijer-Pierik, lid van het Europees Parlement, vertellen over de landbouw in Europa en waarom zij denkt als vrouw het verschil in beleid te kunnen maken. Deze avond die door de Vrouwen van Nu (VvN) wordt georganiseerd vindt plaats in de Gouden Karper in Hummelo en begint om 19.45 uur. Iedereen is welkom, dus ook niet-leden en heren. Entreeprijs inclusief koffie bedraagt 2,50 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden.

Het Europees Parlement en de EU-landen beslissen over het nieuwe landbouwbeleid voor de komende jaren. Voeding is belangrijk en daarom komt Annie Schreijer op voor een sterke landbouw. Zij is tegen elke cent bezuiniging op dit gebied. De leefbaarheid op het platteland en in het buitengebied in de Achterhoek is van groot belang. Annie is geboren op de grens van de Achterhoek en Twente. Haar hart en ambitie liggen bij het platteland en de land- en tuinbouw. Zij is namens het CDA vier jaar lid van het Europees Parlement en daarvoor was zij twaalf jaar lid van de Tweede Kamer. Zij is er van overtuigd dat zij als vrouw het verschil in beleid kan maken.

Vrouwen van Nu afdeling Hummelo, Keppel en Drempt telt op het ogenblik 132 leden. Het jaarprogramma biedt een vijftiental avonden met gevarieerde thema's. Ook zijn er een aantal interessegroepen. Voor meer informatie, zie de website of neem telefonisch contact op met Christiane Bolli.


vrouwenvannu.nl/hummelokeppeldrempt

06 – 361 821 57