Vogelmarkt voor liefhebbers

ZELHEM - Vogelvereniging 'Vogelvreugd' Zelhem organiseert weer een vogelmarkt. Dit vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019 van 10.00 tot 12.00 uur in de Oranjehof, Prinses Beatrixstraat 41 in Zelhem.

Wie nog eigen kweekvogels over heeft of in het voorjaar de volière weer wil aanvullen met nieuwe soorten vogels, is dit een mooie gelegenheid. Ook wie zelf vogels wil verkopen,kan op de vogelmarkt terecht. Er zijn ook opkopers aanwezig. Voor meer informatie over het houden en kweken van diverse soorten parkieten, kanaries, cultuur en tropische vogels kan men terecht bij een van de leden van Vogelvreugd Zelhem die deze ochtend aanwezig zijn. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Ter bestrijding van de onkosten wordt er een leuke verloting gehouden.

Geen kwartels, patrijzen, post-en vleesduiven, pluimvee e.d (zie voorschriften ministerie van L.N.V. en de veewet). Voor meer informatie, kan men telefonisch contact opnemen met Han Peppelman.


0314 - 625 577


Culinaire filmontmoeting

ZELHEM - Deze keer vertonen we de Italiaanse film 'Pranzo di ferragosto'. Het is mogelijk deze film te combineren met een diner in restaurant 'de Heeren van Wolfersveen', Ruurloseweg 38, Zelhem. Voor het diner geldt dat men om 19.00 uur aan tafel gaat. Om 20.00 uur verplaatst men naar het theater voor de vertoning van de film met pauze.

Ferragosto is een religieus Italiaans feest. Voor hoofdpersoon Gianni in deze komedie, is het echter wat minder feestelijk. Uitgerekend tijdens dit vrije weekend wordt hij opgescheept met een kwartet hoogbejaarde dames.

Voor informatie, kosten en reserveren, neem contact op via info@arxtheater.nl of 06 24 17 60 03.