Klankbeeld van de ziel

HOOG KEPPEL - Zondagmiddag 13 januari om 15.00 uur is iedereen van harte welkom in de Dorpskerk van Hoog Keppel, waar men zich kan laven aan de helende klanken van Imoyazang gezongen door Mieke Dado, afgewisseld met de voordracht van door haar geschreven gedichten.

De sfeer van deze bijzondere zang, en Miekes gedichten nemen de bezoekers mee in een reis voorbij tijd en ruimte. Inspiratie voor haar schrijven plukt ze het leven en uit wat zij oppikt van de fluistering, klinkend in de natuur. Imoyazang kan gevoelig, helend, troostrijk en warm zijn. Altijd anders, altijd nieuw en geboren in het moment waarvoor het bedoeld is.

Graag vooraf aanmelden in verband met het inrichten van de ruimte. Entree 12,50 euro. Voor meer informatie, neem telefonisch contact op met Mieke Dado of kijk op de website.


0313-785214

www.vinaya.nl


Kans op vleesprijzen bij bingo v.v. Zelhem

ZELHEM - De voetbalvereniging Zelhem organiseert dit winterseizoen nog twee gezellige vleesbingoavonden voor jong en oud. De bingoavonden worden gehouden in de kantine en zijn op de vrijdagavonden 18 januari en op 29 maart, aanvang om 20.00 uur.

Iedere ronde koopt u nieuwe bingokaarten, die steeds een andere kleur hebben. Per ronde zijn er minimaal 3 vleesprijzen te winnen, twee prijzen voor een volle rij en een hoofdprijs voor een volle kaart. In het totaal worden er 7 rondes gespeeld.

Op de laatste bingoavond op 29 maart is de huisslager aanwezig en wordt er een 'varken op de leer' tot prijspakketten samengesteld. De kantine is geopend vanaf 19.00 uur. De activiteitencommissie heet iedereen van harte welkom in de kantine op Sportpark de Pol.