Het Vordens Mannenkoor. Foto: PR
Het Vordens Mannenkoor. Foto: PR

Vordens Mannenkoor sluit seizoen af in Steenderen

VORDEN/STEENDEREN - Het Vordens Mannenkoor bewaart het lekkerste voor het laatst: het gezelligste concert van het jaar, waarmee traditiegetrouw het seizoen wordt afgesloten. Dit jaar is dat op maandagavond 15 juli.

Elk jaar is het slotconcert in een buurtschap of dorp in de omgeving van Vorden. Dit jaar zingt het Vordens Mannenkoor het seizoen uit in Steenderen. Het koor onder leiding van dirigent Christo Guenov zal het publiek daar vermaken met bekende en verrassende nieuwe stukken. Ook de pianobegeleiding is in de vertrouwde handen van Christo Guenov.
Het optreden is bij mooi weer in de open lucht bij de karakteristieke en monumentale dorpsboerderij Het Anker. Bij minder goed weer wordt het verplaatst naar het ontmoetingscentrum van het Anker aan de J.F. Oltmansstraat 7. Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis maar een vrije bijdrage na afloop is welkom.


Bankjes bij 't Bekenveld

BEKVELD - Op zondag 16 juni is 't Bekenveld geopend. 't Bekenveld is een plek voor fietsers en wandelaars waar rustig op het bankje genoten kan worden van het mooie uitzicht en op het informatiebord staat de geschiedenis van Bekveld te lezen.

In de zomer van 2018 heeft team Bekveld meegedaan aan Zomer in Gelderland, georganiseerd door Omroep Gelderland.
Met het gewonnen geld zijn nu twee bankjes en een informatiebord gerealiseerd en deze werden op 16 juli geopend.

In het weitje naast 't Bekenveld, gelegen aan de kruising Hogenkampweg en Riefelerdijk, werd ter ere hiervan een klein feestje gehouden. Een grote groep geïnteresseerden kwam tijdens deze zonnige zondag op de opening af en heeft genoten van 't Bekenveld, een hapje en een drankje en de muzikale omlijsting.

Team Bekveld op 't Bekenveld. Foto: Leo van Dam