Regiobanktoernooi werd gespeeld bij De Nieuwe Hellewei. Foto: PR
Regiobanktoernooi werd gespeeld bij De Nieuwe Hellewei. Foto: PR

77 wedstrijden tijdens regiobank-toernooi de Nieuwe Hellewei

STEENDEREN – Begin maart, stond het jaarlijkse Regiobanktennistoernooi op het programma van tennisvereniging De Nieuwe Hellewei in Steenderen. Dit toernooi staat bekend om de gemoedelijke en gezellige sfeer, de lekkere hapjes en de kleurige tulpenschoven. Ook dit jaar stond een team enthousiaste vrijwilligers klaar om dit alles mogelijk te maken.

86 deelnemers in zeven verschillende categorieën verdeeld over drie banen leverden 77 wedstrijden op, die in één week gespeeld moesten worden. Veel mooie wedstrijden die in een ontspannen sfeer op ons kleine park werden uitgevochten. Helaas werkte het weer op de laatste zondag niet erg mee, waardoor er een aantal halve- en hele finales in de tennishal van Zutphen hebben gespeeld. Leuke en spannende wedstrijden met fijne spelers.

De winnaars van deze editie zijn: HD 8: 1e Willem Hulshof en Han Norder; HD 7: 1e Jos Boddaert en Dick Wullink, 2e Arnold Mennink en Rogier Oonk; DD 7: 1e Tineke Tesing en Els Nijdam, 2e Marga Leerkes en Carolien ter Linden; GD 7: 1e Kim Witteveen en Jorno Staring, 2e Berdy Langeler en Herman de Winkel; HD 6: 1e Durk Dijkstra en Mark ten Kate; HD 5: 1e Noah Koerselman en Joost Seesing; GD 5: 1e Patricia Hulshof en Maarten Hukker, 2e Dianne Mullink en Tonny Voermans.

Een ieder die voor of achter de schermen heeft meegewerkt, wordt via deze weg hartelijk bedankt voor een prettig verloop van het Regiobanktoernooi. Ook de spelers verdienen een groot compliment voor hun flexibele en 'watervaste' instelling. Deze geslaagde tennisweek verdient zeker weer een vervolg in het voorjaar van 2020.


De Zwaan klaar voor Hengelse Embassy 2019

HENGELO - Ieder jaar organiseert een groepje vrijwilligers de inmiddels befaamde Hengelse Embassy. Een darttoernooi voor iedereen met een passie voor darten uit Hengelo en omstreken. Inmiddels hebben zich alweer een hoop deelnemers aangemeld voor de Heren Singles (5 en 13 april) en het koppeltoernooi (6 april). Op 6 april wordt tevens een start gemaakt met het toernooi voor de dames. De grote finale avond is op zaterdag 20 april en dan zal bekend zijn wie de nieuwe dartskampioenen van Hengelo Gld. zijn. Om alles zo goed mogelijk in orde te krijgen is er onlangs nieuwe verlichting gekomen voor de dartborden bij café De Zwaan. Er is gekozen voor een nieuw type verlichting, de zogenaamde ledsurround ring. Dit is een surroundring om de muur te beschermen met ingebouwde ledverlichting.

Deze prachtige verlichting is te danken aan Rolectro Installatietechniek en Hoogeweegen Horeca Support. Alle darters van Henglish Pub The Swan zijn Robert en Frank Hoogeweegen dan ook dankbaar voor de aanschaf van deze verlichting. Hiermee kan de embassy goed van start gaan.
Let's Play Darts!

Robert Hoogeweegen (Rolectro) Michel Decanije (HPTS) Frank Hoogeweegen (Hoogeweegen Horeca Support). Foto: Michel Nijenhuis