Wijnproeverij Flophouse

TOLDIJK - Vrijdag 29 maart wordt er in Flophouse een wijnproeverij gehouden. Gedurende ongeveer twee uur worden er verschillende wijnen geproefd uit zowel de oude als uit de nieuwe wijnlanden. De soos is geopend vanaf 21.00 uur.

Tijdens de proeverij die begint met een uitleg over de juiste proeftechniek word ook uitgebreid uitleg gegeven over de herkomst van de geproefde wijnen alsmede algemene informatie over wijnen aller aard en actuele ontwikkelingen en trends over wijnen. Daarnaast is er tijdens de avond uiteraard de gelegenheid om te vragen wat je maar wilt. Aanmelden kan via info@flophouse.nl.


Vijfde editie Kinderkleding- en Speelgoedbeurs

HALLE HEIDE - Zaterdag 6 april van 10.00 tot 12.00 uur is de vijfde editie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs in het Heidehuus aan de Halle-Heideweg 22 te Halle-Heide.

Dit keer met zomer- en winterkleren in maat 68 t/m 176. Garderobe nog niet compleet? Kom lekker rondneuzen. Ook is het mogelijk eigen kleding en speelgoed te verkopen. Deze week kunnen daarvoor op woensdag 27 en donderdag 28 maart stickers worden opgehaald. De data's, tijden, adressen en verdere info zijn te vinden op de facebooksite of bel.


Kinderkleding en speelgoedbeurs HalleHeide

0314-785337