Lenteconcert van het Regionaal
Senioren Blaasorkest Graafschap

REGIO/KILDER - Het Regionaal Senioren Blaasorkest Graafschap onder leiding van Marc Golub geeft op zondag 10 maart om 15.00 uur een lenteconcert in het Kelrehuus in Kilder, de thuisbasis voor de repetitie.. Het orkest in harmoniebezetting heeft veertig seniorleden afkomstig uit de regio Graafschap.

Op het lenteconcert wordt een gevarieerd muzikaal programma gebracht. Uit de opera Carmen van Bizet wordt het bekende Gipsy Dance gespeeld. Het orkest neemt haar luisteraars in Disney Fantasy mee naar de sprookjeswereld van Disney. Mickey Mouse March, lt's a Small World, Heigh-Ho, Who's Afraid of the Big Bad Wolf, Someday My Prince Will Come, Whistle While You Work en When You Wish upon a Star zijn bekende melodieën.

Een bezoek aan een Joodse bruiloft wordt gebracht in Klezmer Discovery. In deze dansmuziek wordt het orkest ondersteund door soloklarinet en accordeon. In A Musical Fantasy worden diverse muziekstijlen uit de pop- en de jazzmuziek gecombineerd. Naast een mars van de bekende Nederlandse componist Willie Hautvast en een Portugese mars wordt ook een klassieke koraal gespeeld. Het belooft een afwisselende muzikale middag te worden. De entree is 4 euro, dit is inclusief een kopje koffie of thee.