Geen gesleep met potgrond: Nieuw Leven komt het brengen

STEENDEREN - Muziekvereniging Nieuw Leven houdt op zaterdag 9 maart een potgrondactie.

Leden van de muziekvereniging komen vanaf 10.00 uur huis-aan-huis in de voormalige gemeente Steenderen. Zij verkopen universele potgrond in zakken van veertig liter, in samenwerking met de Welkoop uit Toldijk. Ook zal er een verkoopkraam zijn op de parkeerplaats van de Coop in Steenderen. Een zak kost 6 euro.


www.nieuwleven-steenderen.nl

Facebook Nieuw Leven Steenderen


Concordia oud ijzeractie

HENGELO – Op zaterdag 9 maart, vanaf 9.00 uur, houdt de Koninklijke Harmonie Concordia uit Hengelo haar oud ijzeractie. Met de slogan 'Door oude metalen weer nieuwe muziekinstrumenten' wordt de vereniging geholpen. Met name de jeugd, waarvoor het mogelijk wordt muziek te kunnen spelen.

IJzer, lood, koper, aluminium, zink, zilver, goud, oude waterkranen, radiatoren, bierdoppen, conservenblikken, alles is welkom. Autobanden, koelkasten en diepvriezers kunnen absoluut niet worden ingeleverd. De metalen kunnen worden gebracht vanaf donderdag 7 maart bij de oprit van De Hietmaat aan de Zelhemseweg in Hengelo. Voor wie niet in de gelegenheid is om de materialen te brengen, kan ze zaterdag 9 maart laten ophalen. Bel met: 0575-463050, 0575-463352 of 0575-462461.
Op zaterdag 9 maart kan nog tot 12.00 uur gebeld worden naar clubgebouw De Hietmaat, 0575-464649. Metalen dienen alleen afgegeven te worden na legitimatie door leden van de Koninklijke Harmonie Concordia. Vraag hierom.


Paaseitjes actie van
Popkoor Reborn

WICHMOND/HENGELO – Popkoor Reborn houdt haar paaseitjes actie vanaf 11 maart. De koorleden hopen veel mensen aan te spreken om eitjes te kopen, zodat hun koorkas weer gespekt wordt. Hiervan kunnen nieuwe muziekstukken aangeschaft worden.

Met veel enthousiasme hebben clienten van Puur Natuur in de afgelopen week de paaseitjes voor Popkoor Reborn uit Wicmond ingepakt. De kleurige eitjes zijn goed gesorteerd in de zakjes gedaan en voorzien van label en lintje. Keurig netjes is bijgehouden hoeveel eitjes erin een zakje gaat en dat er geen kapot eitje tussen komt.

Popkoor Reborn is zeer erkentelijk voor de hulp en hoopt volgend jaar weer van de diensten van Puur Natuur gebruik te kunnen maken. Een echte aanrader.