Jaarprogramma seniorensoos
Ons Contact

De Soos vindt elke eerste woensdag van de maand om 14.30 uur plaats Herfkens in Baak.

BAAK - Het wordt weer genieten tijdens de middagen van de seniorensoos 'Ons Contact'. Net als voorgaande jaren is het bestuur er weer in geslaagd om een voor elk-wat-wils-programma samen te stellen. Dit jaar is de soos elke eerste woensdag van de maand om 14.30 uur te gast bij café restaurant Herfkens in Baak.

Woensdag 6 februari komt Gerrit Spaan van de Stichting Reddingshonden RHWW samen met zijn hond. Hij vertelt over de hulp die zij bieden bij vermissingen, calamiteiten en rampen.

Op 6 maart staan babbeltrucs centraal. Enkele toneelspelers spelen drie waargebeurde verhalen na, waarbij oplichters proberen mensen te beroven van hun geld, waardevolle spullen, pinpas of handtas. Deze middag vindt plaats bij Den Bremer in Toldijk .

'Gezelligheid is troef', dat is het motto van de 'Trekkebuuls'. Deze accordeongroep zorgt 3 april voor een gezellige, muzikale middag.

Op 15 mei staat het jaarlijkse reisje op het programma. Nadere informatie hierover volgt te zijner tijd.

Bestuur wilde programma voor elk wat wils

Na de zomer pakt het duo 'Een en ander', bestaande uit Erik Knoef en Anita Oldenhave, op 4 september de draad van het maandelijkse uitje weer op. Zij brengen sketches, conferences en liedjes en begeleiden zichzelf hierbij op gitaar, mondharmonica, klarinet, fluit en accordeon.

Huisartsenpost Zutphen vertelt op 2 oktober over het reilen en zeilen op de huisartsenpost. Op de eerste woensdag in november, de zesde, zijn een lieve juf, een vrolijke bakker en een muzikale dominee de hoofdpersonen in een prachtig programma vol bekende liedjes.

Het jaarprogramma wordt op 4 december afgesloten met een bezoek van Marjan Smeitink, dochter van wijlen Wim Smeitink. Hij was verteller en schrijver van verhalen in het Achterhoeks. Marjan vertelt de verhalen van haar vader. Deze middag wordt afgesloten met een heerlijk buffet.

Kosten van de middagen bedragen tien euro, inclusief koffie en een drankje. Informatie en vragen, ook over vervoer kunnen gesteld worden bij het bestuur, bestaande uit Ria Gosselink (441363), Annie Kornegoor (452055), Marietje Besselink (451472), Cilia Langenhof (451620) en Anneke Groot Roessink (470245).