Spelers van de Bronckhorster Walking Footballers. Foto: eigen foto
Spelers van de Bronckhorster Walking Footballers. Foto: eigen foto Foto:

Walking Football Bronckhorst daagt Heracles Almelo uit

KEIJENBORG - Ruim een half jaar is een groep 60-plussers iedere vrijdagmorgen op de velden van de Keijenburgse Boys actief. Lekker trainen en daarna een partijtje Walking Football spelen. Maar de groep wil zich graag meten met andere clubs. Daarom werd er halverwege november al een partijtje tegen DVC Doetinchem gespeeld, en dat ging allemaal lekker. En tijdens de zoektocht naar meer tegenstand kwam men uit bij profclubs, waaronder dus eredivisieclub Heracles Almelo.

Door bemiddeling van Jeroen Burghout, actief trainer voor Goldstart Heracles en steun en toeverlaat voor de trainers en spelers van de Bronckhorster Walking Footballers, was het afgelopen woensdag het zover.

Rond de klok van 11.00 aangekomen in Almelo startend met een kop koffie konden de 60-plussers op het hoofdveld gezamenlijk met de Goldstars Heracles trainen en oefenpartijtjes spelen. Daarna omkleden, balletje gehakt achter de kiezen en onder leiding van een Almelose vrijwilliger het gehele stadion van binnen en buiten gezien.

Wie interesse heeft om mee te doen met de groep, kan op vrijdagochtend vrijblijvend een paar keer mee trainen. Kosten zijn15 euro per kwartaal inclusief de koffie. En wel/geen voetballer, dame of heer, iedereen is welkom. Meer informatie? Bel dan Bennie Wassink.


06-513 739 86