Foto: PR
Foto: PR Foto:

Achilles-meiden maken goede start

HENGELO - De meiden van gymnastiekvereniging Achilles waren in de afgelopen weekenden op pad voor hun eerste plaatsingswedstrijden in de vijfde en zesde divisie. De Hengelose turnsters lieten nette oefeningen zien en een aantal van hen werd zelfs beloond met een podiumplek.

De vijfde-divisiemeiden moesten voor hun eerste wedstrijd naar de nieuwe turnhal in Didam. Tijdens de wedstrijd bleken de meisjes strak te kunnen turnen. Bij de Instap – D2 eindigde Jolijn Sessink als eerste. In deze categorie werd Emma Niesink vijfde, Maud Geurkink achtste en Jinte Ankersmit 21ste. Later op de dag was het de beurt aan Sabine Reezigt in categorie junior, supplement F: zij eindigde als 25ste.
De meisjes uit de zesde divisie turnden op 19 januari hun eerste wedstrijd in Harfsen. Tijdens deze gezellige wedstrijd lieten ze zien dat er goed geoefend was tijdens de trainingen. Ondanks de zenuwen werden er mooie resultaten geboekt. In de Instap – D3 werd Tess Roenhorst tweede, Lillian Hoebink derde, Indy Wissink vierde en Kaya Veenhuis elfde. Bij Pupil 1 – D3 werd Iza Gotink derde en Eline Veenink vijfde.