Muzikale Nieuwjaarsvisite UVV Hengelo

HENGELO - De UVV Hengelo houdt op woensdag 23 januari haar jaarlijkse nieuwjaarsvisite om 14.00 uur in ontmoetingscentrum 'Ons Huis' aan de Beukenlaan 30 in Hengelo.

Deze muzikale middag wordt verzorgd door Die BREN'ntaler Spatzen.
Het belooft weer een gezellige muzikale middag te worden, om samen het nieuwe jaar te beginnen.
Iedereen is van harte welkom!


Oecumenische kerkdienst Keijenborg

KEIJENBORG - Zondag 20 januari start de week van gebed en de Raad van Kerken Halle-Keijenborg-Zelhem organiseert dan een oecumenische eredienst met als thema: 'Recht voor ogen'. Deze dienst wordt gehouden in de St. Johannes de Doper kerk in Keijenborg en begint om 10.00 uur, de voorganger is parochie medewerkster mevrouw Laura van der Kam.

Vanwege de Oecumenische kerkdienst Keijenborg is in de protestantse kerken van Halle en Zelhem deze zondagmorgen geen dienst, graag ontmoet de voorbereidingscommissie iedereen in Keijenborg.

De inhoud van het thema 'Recht voor ogen' is: voor iedereen recht op een menswaardig bestaan, vrijheid en voldoende te eten. Maar zover is het nog lang niet. Zelfs in het rijke Nederland is helaas een voedselbank nodig.

Op deze zondag wordt aan alle bezoekers gevraagd om één of meerdere, houdbare artikelen mee te brengen. De voedselbank is dankbaar voor alles wat ze krijgen, maar de voorkeur gaat uit naar groente-, fruit- en soep in blik, hiermee kunnen veel mensen blij gemaakt worden. Ook de collecte in deze dienst komt ten goede aan de voedselbank.

De voorbereidingscommissie wenst iedereen een inspirerende dienst.