Popup-restaurant in Innovatieloods

VORDEN - Voor één avond wordt de Innovatieloods in Vorden aan de Netwerkweg 2 een restaurant, als de Eerste Bronckhorster Mosselparty er vrijdag 29 november vanaf 17.00 uur wordt gehouden.

De Lionsclub is de organisator van het (eet)feest waarmee de gasten ook nog wat goeds voor een ander doen. De opbrengst wordt besteed, aan de drie goede doelen die LC Bronckhorst steunt in 2019-2020. Lokale doelen zijn Stichtingen Welzijn in Vorden, Steenderen, Zelhem en Hummelo. Het landelijke goede doel is onderzoek naar oorzaken en behandeling van kinderkanker, in samenwerking met onder andere het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Het internationale doel is stichting Maya, die al vijftien jaar in Nepal helpt het onderwijs te verbeteren, door zeven scholen te ondersteunen. Het voornemen is om bij al die scholen een speelplaats aan te leggen.

Aan lange tafels mosselen eten zolang de voorraad strekt, voor het goede doel. Dat is de opzet van de Mosselparty. De Zeeuwse mosselkok bereidt de mosselen - er is ruim 200 kilo besteld en de bierbrouwer uit Rha presenteert zijn biertjes, waaronder IJsselbock. Ook voor mensen die niet van mosselen houden, is er genoeg te kiezen. Want er komt een frietkraam, er zijn groentehapjes, dry-aged hamburgers, Japanse kipsnackjes, verder stokbroden, kruiden- en knoflook boter, mosselsausjes. Natuurlijk is er ook genoeg te drinken.

Het Schipperskoor uit Zutphen, bestaande uit de schippers van de fluisterboten zingt, hoe toepasselijk, zeemansliederen.

Bezoekers mogen eten zolang de voorraad strekt voor 27,50 euro. Er is nog een beperkt aantal van de 200 kaarten te koop. Bestellen kan via mail of website.


bronckhorst@lions.nl

www.bronckhorst.lions.nl