Inspiratie opdoen tijdens Kerstshow
Bloemenboerderij Groot Roessink

HENGELO - Bloemenboerderij Groot Roessink aan de Vordenseweg 84 in Hengelo houdt op vrijdag 29 november van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag 30 november van 10.00 tot 16.00 uur en zondag 1 december van 10.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse kerstshow. In- en voor de winkel kunnen bezoekers inspiratie opdoen op het gebied van kerst en relatiegeschenken.

Tijdens de kerstshow zijn grote en kleine kerstbloemstukken, kransen, plantenbakjes, boeketten verkrijgbaar, maar ook doe-het-zelf producten om zelf aan de slag te gaan. Er is ook volop keuze in snijbloemen, kamerplanten, buitenplanten. Geniet onder het genot van een kopje koffie of thee te drinken met een zelfgebakken oliebol.

Verder kunnen bedrijven, verenigingen en particulieren bij Groot Roessink terecht voor kerststukken en relatiegeschenken. Ook is het vanaf 9 december weer mogelijk om een kerstcursus te volgen (woensdagavond 18 december vanaf 20.00 uur) of informeer naar de mogelijkheden om met een besloten groep een kerststuk te komen maken.

Vanaf heden zijn ook kerstbomen te koop, kies uit blauw en groen sparren en Nordmannen. Reserveer alvast en haal op wanneer het uitkomt. De bomen worden gratis voorzien van een net.

Bloemenabonnementen
Onder de bezoekers van de kerstmarkt worden bloemenabonnementen verloot.


0575 - 461622

bloemenboerderijgrootroessink