De bibliotheek wordt stapsgewijs duurzamer

REGIO - Het printen en verzenden van papieren facturen draagt niet bij aan een gezond leefmilieu. Daarom informeert de bibliotheek haar leners het liefst op een andere, meer duurzame manier; het versturen van E-Facturen per mail bijvoorbeeld.

De klanten van de bibliotheek die nog een acceptgiro in de bus krijgen, zullen vanaf december de contributienota per mail ontvangen en kunnen deze snel en veilig betalen met iDEAL. Het is belangrijk dat het mailadres bekend is bij de bibliotheek. Het controleren of invullen van het e-mailadres kunnen leners zelf eenvoudig online regelen via de website van de bibliotheek, bibliotheekwestachterhoek.nl, daar in te loggen in 'Mijn Bibliotheek' en in het eigen account de gegevens eventueel te wijzigen.

Leners die moeite hebben met het online controleren of aanpassen van het e-mailadres kunnen zich melden bij de balie van hun eigen bibliotheekvestiging of contact opnemen met Klantenservice, telefoon 0314-333445, waar de medewerkers van de bibliotheek graag helpen met het controleren, invullen of aanpassen van het mailadres.


bibliotheekwestachterhoek.nl