Afbeelding
Foto:

Vitale Kern deelt plannen met
inwoners Vorden

VORDEN - De werkgroep Vitale Kern Vorden houdt zich bezig met de vraag: "Hoe houden we het centrum van Vorden ook in de toekomst levendig, aantrekkelijk en veilig?" Kom daarom op 19 oktober van 11.00 tot 14.00 uur naar de Dorpskerk. De gemeente Bronckhorst wil naar bewoners luisteren en hen bij het beleid betrekken.

Daarom heeft Werkgroep Vitale Kern in januari een inloopmiddag georganiseerd in de showroom van Bleumink. Met de input die zij daar ontving, is de werkgroep aan de slag gegaan. Na intensieve arbeid liggen er nu plannen. Graag delen ze die met de inwoners.

Inloop
Tijdens de inloop op zaterdag 19 oktober in de Dorpskerk liggen analyse, visie en plannen ter inzage. Leden van de werkgroep zijn er bij, om van gedachten te wisselen over de inhoud. De onderwerpen die aan de orde komen zijn: veiliger verkeer, opheffen leegstand, parkeren op de Bleek, versterken centrum en ruimte voor groen.

Actueel
De werkgroep heeft niet stilgezeten en het is niet alleen bij plannen gebleven. Op dit moment zijn er diverse ontwikkelingen, in samenwerking met ondernemers en gemeente, die ervoor kunnen zorgen dat in één klap vrijwel alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Benieuwd? Wees welkom.

Meer info bij Werkgroep Vitale Kern via de site, of bel 0621811791.


www.vitalekernvorden.nl