Coverrockband Verdwaald komt naar Vorden. Foto: PR
Coverrockband Verdwaald komt naar Vorden. Foto: PR

Bokbier proeven in het Kulturhus

VORDEN - Tradities zijn er om in ere te houden. In het Vordense Kulturhus wordt op zondagmiddag 20 oktober met een drankje en muziek van de band Verdwaald de herfst- en de winterperiode ingeluid met het proeven van Grolsch bokbier. De toegang, vanaf 15.00 uur, is gratis.

Het Vordense Kulturhus heeft, zoals laatste jaren gewoonte is geworden, een voorraad ingekocht en wil dit graag laten weten en proeven. Daarom zwaait op zondagmiddag 20 oktober de deur open en is iedereen, vanaf 18 jaar, welkom in om Grolsch Herfstbok te komen proeven.
Ter introductie staat er voor elke bezoeker een herfstbokglas klaar en het eerste bokbiertje dat in dit glas verdwijnt, is deze middag van het huis. Voor wie geen bokbierliefhebber is, in de voorraad van het Kulturhus staat een ander passend drankje klaar, behorende bij een gezellige middag.
Coverrockband Verdwaald komt de sfeer verhogen met rock uit de jaren '60, '70, '80 en '90 met onder andere nummers van Neil Young, Status Quo en Golden Earring. Een band met jaren lange ervaring die de weg nog lang niet kwijt is.
Aanvang 15.00 uur, de toegang is gratis. Gezellig uut in 't Kulturhus.