Klootschiettoernooi Vorden

VORDEN - De Vordense buurtvereniging Delden organiseert op zondag 7 juli de 31ste Vordense klootschietmarathon (tien kilometer) en Recreantentoernooi (4,5 kilometer). Het toernooi is een gezellig toernooi voor een ieder die al een beetje kan klootschieten. Deelname is mogelijk voor bedrijven, straten, buurten, families en verenigingen.

Een team bestaat uit tenminste drie en maximaal vijf personen. Men kan zich bij de marathon inschrijven voor de volgende klassen: mannen en gemengd (minimaal een vrouw en bij 4/5 personen minimaal twee vrouwen). In de recreanten zijn er ook twee klassen: mannen en gemengd (minimaal een vrouw en bij 4/5 personen minimaal twee vrouwen). Er mag gegooid worden met allerlei materiaal mits deze een doorsnee van minimaal vijf centimeter heeft (geen hondenkloot). Houten kloten kunnen gehuurd worden van de organiserende buurtvereniging. Het inschrijfgeld bedraagt acht euro per team inclusief een kop koffie/thee. De start, pauze en finish zijn bij de familie Scheffer aan de Nieuwenhuisweg 1 in Vorden. Starttijden: marathon vanaf 10.00 uur en recreanten vanaf 10.30 uur. Halverwege het parcours is er een pauze waar men kan genieten van een hapje en een drankje.

Opgave voor deelname dient uiterlijk vrijdag 5 juli, met duidelijke vermelding van welke klasse en/of afstand men wil schieten, binnen te zijn bij Dick Regelink via telefoon of mail.


0575 - 551 328

dick.regelink@online.nl