Marieke en Monique Jansen van Stichting Kindermiddag Vorden. Foto: PR
Marieke en Monique Jansen van Stichting Kindermiddag Vorden. Foto: PR Foto:

Statiegeldactie AH Grotenhuys voor Stichting Kindermiddag Vorden

VORDEN - In de maand juni kan men bij Albert Heijn in Vorden het statiegeld doneren aan Stichting Kindermiddag Vorden. De stichting hoopt dat iedereen in deze periode veel statiegeldflessen inlevert en op de gele knop drukt, zodat alle kinderen van Vorden en omgeving weer kunnen genieten van een gratis middagje vermaak.

De Kindermiddag is een gratis middag voor alle kinderen van Vorden en omgeving van 14.00 uur tot 19.00 uur. Maar ook zeker een gezellige middag voor alle volwassenen, met twee leuke bands.

Dit jaar is het thema van de kindermiddag 'Kunstenmakers', waarmee de stichting kinderen kennis wil laten maken met verschillende kunsten en kunstjes. Er zijn ook echte kunstenaars en die gaan hele mooie dingen maken. Verder kan er geknutseld worden en zijn er spellen, springkussens, eten/drinken en muziek (voor de kinderen is alles gratis).


Uitslag prijsvraag Oranjevereniging Vorden Meimarkt

VORDEN - Op 25 mei heeft de Oranjevereniging deelgenomen aan de Meimarkt bij de Kringloop De Werf, de ideële kringloopwinkel, georganiseerd door stichting De Veilingcommissie.

Tijdens de Meimarkt heeft de Oranjevereniging uit handen van voorzitter van Stichting Veilingcommissie, Hans Moor, een cheque mogen ontvangen à 250 euro en een tegoedbon voor een laptop ten behoeve van de administratie van de Oranjevereniging. De Oranjevereniging is hiervoor zeer dankbaar.

Omdat het aspergeseizoen is deelde de Oranjevereniging zelfgemaakte aspergesoep uit onder de aanwezigen en bij het aangaan van een lidmaatschap een bundeltje vers gestoken asperges van het land. Er was ook een prijsvraag. Hoeveel tennisballen in de Koninklijk oranje kuip zaten. Aan deze prijsvraag is door velen meegedaan, maar mevrouw A. Nijenhuis uit Wichmond zat het dichtste bij het juiste aantal van 144, zij gokte dat er 145 tennisballen in de kuip zaten.

Mevrouw Nijenhuis wint hiermee een door de Oranjevereniging Vorden aangeboden 'Oranjehappen op Koningsdag 2020' tijdens het buffet bij Hotel Bakker ter waarde van 15 euro. De Oranjevereniging Vorden feliciteert mevrouw Nijenhuis van harte met naar prijs en bedankt de overige bezoekers voor de deelname aan deze prijsvraag.

Meer informatie over de Oranjevereniging is te vinden op de website en op de Facebookpagina.


oranjeverenigingvorden.nl