Keppelrun start en finish in Hoog-Keppel. Foto: Pascal Teerink
Keppelrun start en finish in Hoog-Keppel. Foto: Pascal Teerink

Ook teams kunnen strijden voor een snelle tijd in de Keppelrun

HOOG KEPPEL - De inschrijving voor de twaalfde editie van de Keppelrun op Pinksterzondag 9 juni is geopend. De Keppelrun is een professionele hardloopwedstrijd die de deelnemers dwars door het fraaie decor van een typisch Achterhoeks coulisselandschap en door twee dorpskernen leidt. art en finish van de Keppelrun is in Hoog-Keppel en het startschot klinkt om 10.30 uur voor de 5 kilometer-loop, om 11.15 uur voor de 10 kilometer-loop en 12.30 uur voor de jeugdloop.

De Keppelrun is een evenement met tijdregistratie waarbij sportiviteit. De route geeft spannende doorkijkjes, waar boerderijen, bos, weilanden en akkers elkaar afwisselen. Betrokken sponsors, enthousiaste vrijwilligers en plaatselijke muzikanten zorgen samen met de organisatie onder auspiciën van voetbalvereniging HC'03 voor een perfect hardloopevenement.
Het parcours van de 5 kilometer is nu nóg mooier, de lopers gaan gedeeltelijk over en langs de banen van de Keppelse Golfclub.

Teams kunnen samen strijden voor een snelle tijd
Altijd al eens met familie, vrienden, collega's, buren of sportteam de strijd aan willen gaan? Dit is de kans, want dit jaar kunnen voor het eerst teams deelnemen. Naast een individuele tijd strijden teams dan ook mee voor de snelste teamtijd. Een team bestaat uit drie of vier lopers, waarbij de snelste drie tijden meetellen. Samen meedoen kan op de 5 of de 10 kilometer. Als werkgevers een team willen sponsoren, doe dan mee met de bedrijvenrun.

Inschrijving
Om mee te doen aan de Keppelrun, kunnen belangstellenden zich tot en met zaterdag 8 juni 18.00 uur inschrijven. Er is een na-inschrijving (tegen hoger tarief). De kosten voor deelname aan deze wedstrijd bedragen 3 euro voor de jeugdloop, 9 euro voor de 5 kilometer-loop en 10 euro voor de 10 kilometer-loop. Alle deelnemers ontvangen dit jaar een unieke herinneringsmedaille en onder andere ook een cadeauvoucher voor een gratis ontspannen dagje wellness, kortingsbon voor hardloopschoenen en gratis entree tot openluchtzwembad Hessenbad.V

Alle overige informatie en praktische zaken zijn te vinden op de site.


www.keppelrun.nl