Foto: Henk Groenendaal
Foto: Henk Groenendaal Foto:

Dash pakt met geconcentreerd spel vijf punten

VORDEN - Afgelopen zaterdag kwamen De Bevers kwamen op bezoek bij Dash in 't Jebbink.

Dash ging als een speer uit de startblokken. Serverend werden de Bevers zo onder druk gezet dat er bijna geen bal meer terugkwam. Dit resulteerde in een tussenstand van 17-3. Uiteindelijk werd deze set uitgeserveerd met een stand van 25-10. Stiekem vonden de meiden van Dash het tiende punt voor de Bevers wel een beetje jammer, anders hadden ze namelijk gratis McDonalds gekregen van de trainer.

De eerste set werd met ruime cijfers gewonnen maar de tweede set wist Dash niet direct een voorsprong op de bouwen. Het ging gedurende de set dan ook gelijk op (17-16). Door een blessure bij de Bevers moest het spel even stil gelegd worden. De meiden van Dash wisten daarna de concentratie vast te houden en trokken deze set met een setstand van 25-20 naar zich toe.

Ook de derde set wisten de Vordenaren scherp te starten. Er werden leuke rally's gespeeld. Door de goede servedruk en passing kon er dan ook heerlijk gespeeld worden. Al snel stond er een kleine voorsprong voor Dash op het scorebord (8-5) en wisten de dames dit door te zetten (20-13). Uiteindelijk sloeg Dash de winst binnen met 25-16.

De winst was binnen maar die laatste set moest en zal ook gewonnen worden. Want wat wilden de meiden van Dash graag dat bonuspunt ook in Vorden houden. Iedereen bleef scherp en geconcentreerd. De punten bleven aan de kant van Dash (19-9). Dit resulteerde in een setstand van 25-15.

Zaterdag 2 februari staat er een uitwedstrijd op het programma. Om 14.30 uur begint de wedstrijd tegen Sudosa Desto DS 2, de nummer 5 op de ranglijst.