Ruimte bij De Pokkershutte

IJZEVOORDE - De Pokkershutte in IJzevoorde is een multifunctioneel gebouw waarin een basisschool, sporthal en een cultureel centrum gehuisvest zijn . Vele verenigingen hebben hier al jaren hun thuisbasis en komen met veel plezier. Ook op zoek naar een leuke oefenruimte of wat dan ook er is nog plek op de woensdag en donderdagavond . Maar ook voor overige uren is altijd overleg mogelijk. Verder zijn ook vrijwilligers altijd van harte welkom, niet alleen bij de rommelmarkten ook op andere evenementen. Neem gerust contact op via telefoon of mail met beheerster Lies Ankersmit, of bekijk de website.


www.de-pokkershutte.nl

06 - 132 352 86

j.ankersmit10@hotmail.com


Leren omgaan met de computer

REGIO - Voor alle mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet biedt Bibliotheek West-Achterhoek de cursus 'Klik & Tik' aan. In de vestigingen in Doetinchem, Hengelo en Vorden start er een cursus op 7 januari. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Deelnemers leren typen op de computer, schrijven met Word, Internetten en e-mailen. De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten waarin op eigen tempo wordt gewerkt. Deelnemers krijgen een cursusboek en een koptelefoon. Tijdens de cursus werken de deelnemers begeleid zelfstandig en maken gebruik van de programma's van www.oefenen.nl.

Men kan gratis deelnemen aan deze cursus, dus schrijf snel in want vol is vol! Aanmelden kan telefonisch via Klantenservice of via de website.


www.biebnieuws.nl

0314 - 333 445


Blijf op de hoogte van bouwproces Aviko vrieshuis

STEENDEREN - Aviko bouwt een nieuw vrieshuis in Steenderen. De nieuwe locatie moet begin 2020 operationeel zijn. Om geïnteresseerden op de hoogte te houden van de voortgang van het bouwproces, heeft Aviko speciaal voor dit bouwtraject een website gelanceerd: www.avikovrieshuis.nl.

Op deze website kan de bezoeker de bouw van het Aviko Vrieshuis in Steenderen van begin tot eind volgen. De bezoeker vindt op de website achtergrondinformatie, de meest actuele planning en updates van de bouwwerkzaamheden, interessante links en nieuwsberichten over het Aviko vrieshuis, foto's en (time-lap) video's van het gehele bouwproces en contactgegevens.

Ook voor vragen of klachten tijdens de bouwwerkzaamheden kan de bezoeker op de website terecht. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur is namens VDR Bouwgroep BV uitvoerder Hendrik Sleurink op de bouwplaats aanwezig. Hij is bereikbaar via telefoonnummer of via email.

Voor vragen en/of opmerkingen kan men met hem contact opnemen.


h.sleurink@vdrbouwgroep.nl

0570-690900