Komisch blijspel met verrassend decor

WOLFERSVEEN/HENGELO - Toneelgroep Be-kiek-uit speelt op zaterdag 19, zondag 20 en zaterdag 26 januari de klucht ''t Is bingo op de camping' van schrijver Evelien Evers bij Ons Huis in Hengelo. Daarnaast wordt het blijspel op zaterdag 2 februari vertolkt bij Café de Bocht in Wolfersveen.

Het is een komisch blijspel met een zeer verrassend decor. Dit dolkomische stuk speelt zich af op een Achterhoekse camping. Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij vindt het kamperen maar niks. Dat laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen, Hij had liever in een hotel gezeten. Ook de buren vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nu een cavia mee op vakantie? Dat krijgt achteraf nog een lang staartje. Het bezoek wordt ook al niet op prijs gesteld. Het is nu eenmaal zo: 'Wat je zaait zul je oogsten' en dat doet Jos dan ook.

Kaarten kosten 6 euro per stuk en zijn te bestellen via de website of 06-28995531. Ook zijn de kaarten in de voorverkoop te verkrijgen bij Ons Huis in Hengelo en Café de Bocht in Wolfersveen.

Op zaterdag 19 en 26 januari is de zaal vanaf 19.15 uur geopend, aanvang 20.00 uur. Op zondagmiddag 20 januari is de zaal vanaf 13.45 uur geopend en zal de voorstelling om 14.30 uur aanvangen. Op zaterdag 2 februari is de zaal van Café de Bocht in Wolfersveen vanaf 19.15 geopend en begint het blijspel om 20.00 uur.


www.be-kiek-ut.nl