Optredens van Dynamicgym en het Veldhoeksorkerstje in Hengelo. Foto: Wilbert Kuiperij
Optredens van Dynamicgym en het Veldhoeksorkerstje in Hengelo. Foto: Wilbert Kuiperij

Uniek Kerstfeestje Dynamicgym en Veldhoeksorkerstje

VELDHOEK – Zaterdag 15 december vond het optreden plaats van dansers van Dynamicgym en het Veldhoeksorkerstje in een uitverkocht Ons Huis in Hengelo. Een afwisselend programma van dans en muziek werd een unieke combinatie.

In het voorjaar kwam Dynamicgym onderdeel dans met het idee om eventueel een optreden samen te doen met een andere vereniging of orkest. Vrij snel kwamen de dansers in gesprek met Mirjam van der Burg. Zij geeft blokfluitles aan kinderen op verschillende scholen in de regio en les bij een muziekvereniging. Ook heeft ze haar eigen dwarsfluit groep. Het idee werd een kerstfeestje. De kerstmuziek klonk al in de zomer door de zaal en er werd flink geoefend voor de dans onder leiding van Anita Kuiperij. Ook Mirjam voegde een orkestje samen met 26 kinderen voor zang, blok- en dwarsfluit.
De kinderen werden vooraf aan het optreden opgemaakt en ook de haren werden gedaan, zoals dat hoort bij de dans, en met bijpassende de kleding. Ook de Kerstman bracht een bezoek op zijn slee en mocht ook mee doen met de show. De ladyspeaker Marloes praatte de middag aan elkaar.
Het Veldhoeksorkerstje en Dynamicgym danken de vrijwilligers die druk zijn geweest deze middag en wensen iedereen fijne feestdagen en een goed, sportief en een muzikaal 2019 toe!
Meer foto's te zien op Facebook en op de site.


dynamicgym.nl