SEV Zelhem
Zaterdag 22 december: Olympus '58 E1 – SEV E1 om 10.00 uur De Bongerd in Doetinchem.

Laatste Quintus
wedstrijden voor kerst

HENGELO - In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 december kwamen vijf handbalteams van SV Quintus in actie voor een uitwedstrijd. Dit waren de laatste wedstrijden voor de kerstvakantie. Op 6 januari 2019 staan de eerste wedstrijden in het nieuwe jaar op het programma.

De dames senioren speelden hun wedstrijd zaterdag tegen Artemis '15 in het Kon. Beatrixcentrum in Wehl. Uitslag 24-12.
Zondags speelde Quintus D1 tegen DFS Arnhem D4. Het team begon sterk en hield het fijn verdedigen en lekker scoren goed vol. Arnhem verdedigde erg fel en daar moest Quintus even aan wennen. Helaas kwam het team op het laatste iets conditie tekort en wilde het scoren ook niet meer zo goed lukken. De overwinning ging naar DFS Arnhem met 11-10.
Heren C1 moesten ook uit naar DFS in Arnhem. De nummer 2 tegen de nummer 4 was op voorhand een mooi potje. Quintus liep gelijk uit naar vier doelpunten. Goed verdedigen en mooie aanvallen van beide kanten. De laatste drie minuten werden nog spannend, want DFS kwam terug tot 1 doelpunt. Maar de laatste minuut was voor Quintus met twee mooie doelpunten. Eindstand 18-21.

In Sporthal de Els in Haaksbergen ontmoette Quintus HB1 het team Twente/Olymp-Bora-Storm HB2. Uitslag 23 - 21.

Op de gure zondagmiddag moest het eerste herenteam van Quintus in Arnhem tegen DFS Arnhem. Het begin van de wedstrijd was wat rommelig aan de kant van Quintus en DFS kon goed meekomen. De ruststand was 12-17, omdat Quintus steeds beter in het spel kwam. Dit werd doorgezet in de tweede helft en langzaamaan bouwden de heren van Quintus de voorsprong uit tot de eindstand van 26-34 in het voordeel van Quintus.