Kerstviering Vrouwen van Nu

HALLE - Op 18 december viert Vrouwen van Nu haar kerstviering in zaal Nijhof. Zanggroep The Voices zal deze avond mede verzorgen en naast de leden en partners zijn ook de oudere inwoners van Halle van harte welkom. Vanaf 19.15 uur is de zaal open en staat er koffie en thee klaar. Het begint om 19.45 uur.


Samen de geboorte van Jezus vieren en gedenken

WITTEBRINK - Op zondag 23 december vindt er in het verenigingsgebouw 't Brinkhuus aan de Hummeloseweg 67 te Zelhem-Wittebrink een Kerstviering plaats. Op deze avond wil men samen de geboorte van Jezus Christus vieren en gedenken. De heer H.G. Dijkman uit Vorden zal deze avond de overdenking verzorgen. De heer L.J.C. den Hertog leest een Kerstverhaal en het orgel zal worden bespeeld door de heer H.J. Radstaak. Leden van toneelvereniging Wees een Zegen Wittebrink zullen de lezingen en gedichten verzorgen. In de pauze is er de traditionele chocolademelk. De aanvang is deze avond om 19.30 uur.


Club 60-plus luistert naar kerstverhaal

HUMMELO - Tijdens de kerstviering van Club 60-plus op 20 december om 14.00 uur bij FF naar Steef, wordt er een kerstverhaal verteld door De Heer Jan Addink, er zal een gedicht voorgedragen worden en de koperblazers van Muziekvereniging Hummelo en Keppel zorgen voor de muzikale begeleiding tijdens het zingen van kerstliederen. Ook is er een verloting. Toegang is gratis.


Kerstsferen rondom Hummelose kerk

HUMMELO - Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december aanstaande zal in en rondom de Dorpskerk van Hummelo wederom een gezellige kerstmarkt plaats vinden. Op vrijdag zal de kerk geopend zijn van 11.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Alle opbrengst van de Kerstmarkt zal dus ten goede komen aan het onderhoud van de kerk.