Vergadering Hummelo en Oranje

HUMMELO - Op donderdagavond 13 december houdt de Oranjevereniging 'Hummelo en Oranje' haar jaarlijkse ledenvergadering. De bijeenkomst wordt gehouden om 20:00 uur bij De Gouden Karper, Dorpsstraat 9 te Hummelo.

Naast de gebruikelijke bespreekpunten voor een jaarvergadering, staat de planning van activiteiten voor het jaar 2019 op de agenda.

Agenda: 1. Opening; 2. Mededelingen; 3. Notulen van de ledenvergadering van 13 december 2017; 4. Ingekomen stukken en uitgegane post; 5. Jaarverslag secretaris; 6. Jaarverslag penningmeester; 7. Verslag kascommissie en verkiezing kascommissielid; 8. Bestuursverkiezing ;9. Bespreking activiteiten 2019.; 10. Rondvraag; 11. Sluiting.


Oliebollenactie Wi'j eren 't Olde

ZELHEM - De folkloristische dansgroep Wi'j eren 't Olde bakt ook dit jaar weer heerlijke oliebollen, tijdens de kerstmarkt op zondag 9 december in Zelhem. De dansgroep wil iedereen laten weten dat er op Oudejaarsdag niet meer gebakt zal worden, maar enkel nog op de kerstmarkt en braderieën. Bestuur en leden danken iedereen voor al die jaren dat men de dansgroep gesteund heeft door het kopen van oliebollen op oudejaarsdag en wensen iedereen alvast een goede jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar.