Zwemmen bij Reuma

ZUTPHEN/REGIO - Zwemmen is voor mensen met reuma een goede vorm van bewegen. Dit is volop mogelijk bij reumapatiëntenvereniging Zutphen en omstreken. Er wordt gezwommen bij behandelcentrum Sutfene aan de Coehoornsingel 3 in Zutphen, maar ook in zwembad IJsselslag is de vereniging met een groep actief.

Heerlijk bewegen in het heilzame warme water. Oefenen en ontspannen. In groepsverband, onder leiding van een fysiotherapeut en alles naar eigen kunnen. Speciaal voor belangstellenden uit de gemeenten Brummen/Eerbeek, Bronckhorst, Lochem/Gorssel en Zutphen /Warnsveld.
Voor meer informatie, ook over alle beweeggroepen van Reuma Zutphen en opgave, telefonisch bij de coördinatie, Jitske Lautenbach.


0313-652 593

info@reumazutphen.nl


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Op donderdag 29 november was in zaal Den Bremer de tweede speelavond van de derde ronde van de competitie van Bridgeclub Bronkhorst.

De uitslag van deze speelavond was als volgt: Lijn A. 1. Joke Damveld en Hans Oldhoven 68,23%, 2. Marijke Hilderink en Emmy Stegeman 60,42%, 3. Riet Botschuyver en Bert Deunk 57,81%. Lijn B. 1. Will Snelder en Bert Botschuyver 73,13%, 2. Frieda Driever en Harrie Pelgrom 59,38%, 3. Irene Lichtenberg en Theo Schoenaker 58,33%. Lijn C. 1. Joop te Veldhuis en Johan Hilderink 60,83%, 2. Leni Lamers en Tiny Kleinreesink 57,08%, 3. Paulien Gasseling en Minie Peters 55,83%.
Op donderdag 6 december is de volgende speeldag. Afmelden voor de volgende speeldag minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: 06-25198329.


Winterconcert voor goed doel

GORSSEL - Muzehof Centrum voor de Kunsten organiseert het jaarlijkse Winterconcert op dinsdag 18 december om 19.00 uur. De ontvangst met warme drankjes en midwinterhoornklanken is in de Hervormde Kerk in Gorssel vanaf 18:30 uur.

Leerlingen en docenten van de Muzehof en het Muzecollectief treden op. En als speciale verassing zal Gerda Havertong ook gaan zingen. CaDanz, de dans-talentenklas, brengt een speciale choreografie op het podium. De talentenklas muziek is te horen met klassieke kamermuziek en ook de popafdeling levert een muzikale bijdrage.

Kaarten kosten 5 euro en de opbrengst gaat voor de helft naar een goed doel: Stichting Wiesje. Deze stichting zet zich o.a. in om kennis over te dragen om mensen met dementie in Suriname te helpen. Kaartverkoop vanaf 3 december bij de receptie van Muzehof Zutphen, en vlak voor aanvang van het concert bij de ingang van de kerk.