Genieten van muziek in de trein op lijn Winterswijk-Doetinchem

ZUTPHEN - Tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek op zaterdag 17 november wordt op feestelijke muzikale wijze aandacht geschonken aan de bijzondere samenwerking tussen Arriva en de DRU Cultuurfabriek. Deze dag vinden optredens op tal van locaties in de Achterhoek plaats. Dit jaar wordt daar een nieuwe locatie aan toegevoegd en vormt de trein tussen 10.00 en 15.00 uur het bijzondere podium voor verschillende Achterhoekse muzikanten. Dit gebeurt op de lijnen Zutphen-Winterswijk en Winterswijk-Doetinchem.

Het programma wordt te zijner tijd bekend gemaakt op via de website, maar nu is al bekend dat Ferdi Joly, voormalig gitarist van Normaal, met het nummer 'D'n Achterhoek Tsjoek' deze dag zal openen op de lijn Winterswijk-Zutphen.

Samenwerking
Vervoerdersbedrijf Arriva en de DRU Cultuurfabriek in Ulft slaan de handen ineen voor een complete middag of avond uit. Wanneer bezoekers in de maand november een theatervoorstelling, film of concert bezoeken in de DRU Cultuurfabriek, reizen zij op de dag van de voorstelling gratis met de trein en/of bus van Arriva.


dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl


Vogeltentoonstelling Tropenlust Wehl

WEHL - Op zaterdag 17 en zondag 18 november houdt vogelvereniging Tropenlust Wehl weer haar jaarlijkse onderlinge vogeltentoonstelling. Dit vindt traditiegetrouw plaats bij zaal van Uhm aan de Grotestraat 11 in Wehl.

Er worden zo'n 370 vogels geshowd. Vogels in allerlei pluimage zoals kanaries, parkieten, tropen en Europese cultuurvogels strijden om de grootste eer. Er is ook een verkoop klasse en een groots opgezette loterij.

Belangstellenden zijn van harte welkom op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 17.00 uur.