The Rousers Live bij Café de Tol

ZELHEM - Na de bijzonder geslaagde openingsmiddag van het muzikale winterseizoen van muziek- en eetcafé De Tol met de Paloma's staat voor zondag 11 november al weer een volgende act gepland, dé nieuwe sensatie in het coverbandcircuit, namelijk de band The Rousers.

Na het winnen van ''The Battle of the Bands' in Dancing Bruins is het Twentse Saasveld werd hun progressie doorgezet met een tour door de Nederlandse provincies. Hierin werden elke tent, zaal, kermis, of festival plat gespeeld en stond de band ook op De Zwarte Cross. Voor 2018 hebben The Rousers alles uit de kast gehaald om er nog een schepje bovenop te doen en hun bekendheid groeit als een olievlek steeds verder.

Nummers gecombineerd met verrassende acts, 'special effects' en altijd met volledige overgave van de muzikanten. Alle denkbare muziekstijlen komen voorbij; ze zijn door de mannen op 'een Rouser manier' onder handen genomen en in knallende medleys gegoten. Een feest der herkenning inclusief meezingen.

The Rousers bestaan uit Stefan Krikke: Vocals, Frank Veldwachter en Niels Esmeijer op gitaar, Dinand Joostink op basgitaar en Jelle van der Meij op drums. Zij staan te popelen van ongeduld om het mooiste podium van de Wittebrink te betreden. Hun optreden begint rond de klok van vieren, maar kom op tijd want vol is vol. De entree bedraagt 5 euro per persoon.


Kennismakingen met de Hessenrijders

HOOG KEPPEL - Op donderdag 8 november houdt schaats- en skeelervereniging de Hessenrijders in de Hessenhal in Hoog-Keppel van 19.00 tot 21.00 uur een kennismakingsavond met het skeeleren voor de jeugd en het fitnessaanbod voor volwassenen. Op deze avond kan iedereen die belangstelling heeft kennismaken met het sportaanbod van de Keppelse vereniging.

"Goed voorbereid zijn op schaatstochten of op een wintersportvakantie. Of gewoon omdat je lekker wil sporten en je fit wil voelen. Wat je doel ook is, wij kunnen het je bieden", zegt Irma van Hof, voorzitter van de Hessenrijders . De schaats- en skeelervereniging biedt sportlessen aan onder leiding van een gediplomeerde trainer. De reguliere skeelerlessen voor de jeugd op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Voor wie skeeleren of schaatsen leuk vindt, is deze les absoluut een aanrader. De reguliere fitnesslessen vinden plaats op dinsdagavond, van 20.00 tot 21.00 uur. Hierbij staat alles in het teken van conditie, kracht, lenigheid, coördinatie en balans. Deze les is niet alleen voor schaatsers, maar toegankelijk voor iedereen, ongeacht conditie- en/of sportniveau.

Nieuwsgierig geworden? Kom kennismaken op donderdagavond 8 november van 19.00 tot 21.00 uur in de Hessenhal in Hoog-Keppel. Het eerste uur is er skeelerles voor de jeugd. Een helm dragen is verplicht. Meedoen mag uiteraard maar eerst een les kijken mag natuurlijk ook. Het tweede uur fitnessles voor volwassenen.


www.hessenrijders.nl