Quintushandballers halen punten binnen

HENGELO – Er stond maar een uitwedstrijd op het programma en vijf thuiswedstrijden in Sporthal de Kamp. Fans van Handbalvereniging SV Quintus genoten van sportieve wedstrijden, waarbij enkele winstpunten werden binnengehaald.

Quintus D1 opende met een wedstrijd tegen DFS Arnhem D3. De flinke dames van DFS pakten een lichte voorsprong in de eerste helft. Quintus probeerde wel te scoren, maar de verdediging was erg taai. Eindstand 5-18.

Met zeven spelers moesten de jongens van Quintus C1 thuis aantreden tegen Udi uit Arnhem. In het begin kwamen ze snel op een achterstand van twee doelpunten. Met hard werken in de verdediging en mooie aanvallen konden ze helaas niet dichterbij komen. Eindstand 20-24.

Quintus DC1 ontmoette Havana DC1. De tegenstander had maar zes speelsters dus werd zes tegen zes gespeeld. De tegenstand was gering. Mooie aanvallen en mooie break outs van Quintus. Uitslag 25-8.

De heren 1 van Quintus speelden een thuiswedstrijd tegen het gepromoveerde Huissen. De eerste helft ging het nog redelijk gelijk op, met een ruststand van 8-6. Echter, in de tweede helft ging het beter lopen en mooie aanvallen werden beloond met goals. Huissen was ook conditioneel niet meer opgewassen tegen de Hengeloërs. Eindstand: 22-11.

De Quintus dames senioren moesten aantreden tegen Artemis. Het was een redelijk gelijk opgaande strijd. Uiteindelijk was Artemis de betere, maar complimenten voor de meiden van de B. Uitslag 12-17.

In Sporthal de Pol in Gaanderen speelden de Heren 2 uit bij Minerva. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en de score ging dan ook aardig gelijk op. Ruststand 12-10. Na rust werd het verschil langzaam groter door slordig spel van Quintus en zo bleven de punten in Gaanderen. Eindstand 27-22.