Een enthousiaste dirigent Stinissen van het popkoor A Sign of Friendship tijdens hun optreden in het Martinushuus in 2015. Foto: Alice Rouwhorst
Een enthousiaste dirigent Stinissen van het popkoor A Sign of Friendship tijdens hun optreden in het Martinushuus in 2015. Foto: Alice Rouwhorst Foto:

Swingen in het Martinushuus

BAAK – Het dak gaat er geheid weer af tijdens het optreden van het popkoor A Sign of Friendship. Net als drie jaar geleden treedt dit Didamse koor op in de St. Martinuskerk. Dit keer op uitnodiging van de Baakse horeca en de Stichting van de Vrienden van de Parel van Baak.

Op zaterdag 10 november vanaf 20.00 uur brengt dit grote popkoor een spetterende show met diverse popnummers en gospelmuziek onder de bezielende en swingende leiding van dirigent John Stinissen. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt bijzonder op prijs gesteld.

Het belooft een geweldige show te worden. A Sign of Friendship heeft in haar bestaan al vele optredens gedaan en tournees in binnen- en buitenland gemaakt. Tevens was het bij verschillende programma's op de televisie te bewonderen en werkte het samen met onder andere het Gelders Orkest, Alice Maywood en Antje Monteiro & Ernest Beuving.


www.asignoffriendship.nl