Steek een kaarsje aan

DREMPT/HOOG KEPPEL - Ieder jaar op 2 november, de dag van Allerzielen, is er op veel plaatsen, in kerken en op kerkhoven, gelegenheid om stil te staan bij een geliefde die is overleden. Om die reden zetten ook de St. Joriskerk in Drempt en de Dorpskerk in Hoog-Keppel hun deuren deze dag van 17.00 tot 19.00 uur open.

In de kerken zal zachte muziek klinken, er branden kaarsen en er is voor iedereen gelegenheid om zélf voor iemand een kaarsje aan te steken. Gastvrouwen zorgen voor koffie of thee Voor wie dat wil is er ook gelegenheid voor ontmoeting of gesprek. Iedereen is van harte welkom!

De St.Joriskerk is gelegen aan de Kerkstraat 1 in Voor-Drempt, de Dorpskerk in Hoog-Keppel is te vinden aan de Burg.van Panhuysbrink 11.


Oproep collectanten

HUMMELO - In de week van 5 t/m 10 november vindt weer de collecte voor de Stichting Alzheimer plaats. In Hummelo is de organisatie nog dringend op zoek naar collectanten. "Het kost maar een paar uurtjes en veel mensen zijn ermee geholpen", zo laat contactpersoon Tonny Lobeek weten. Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen.


0313 - 471 116