Halloweenactiviteiten Halle-Heide

HALLE HEIDE - In het weekend van 3 en 4 november is er in Halle-Heide weer Halloween. Op zaterdagavond om 19.30 uur is men welkom voor de 'eeuwige bruiloft', een interactieve tocht, waarbij de deelnemers uitgedaagd en opgeschrikt zullen worden. Verder zal op 4 november van 15.30 tot 17.30 een halloweenactiviteit voor kinderen zijn.

Het verhaal: Johanna en Hermanus wilden lang geleden met elkaar trouwen. Echter hadden zij allebei een andere geloofsovertuiging en zoals het gezegde ons laat weten; twee geloven op een kussen, daar slaapt de duivel tussen. Het verliefde paar liet zich niet afschrikken en stapte toch in het huwelijksbootje, maar of dat nou zo'n goed idee was? Toegankelijk vanaf 12 jaar. Alle aanwezige bruiloftsgasten betalen 3,50 euro.

Op 4 november vindt er een halloweenactiviteit voor kinderen plaats. Het Heidehuus wordt omgetoverd tot Heidestein, waar de jongens en meiden verschillende 'lessen' volgen, om aan het einde hun welverdiende diploma op te halen. Bij deze middag zit wat drinken, lekkers, activiteiten en een handgeschreven diploma inbegrepen. Alle toekomstige heksen en tovenaars betalen 3 euro (vol=vol).

Opgeven voor beide activiteiten kan via mail onder vermelding van naam, welke activiteit, aantal personen en (bij de kinderen) de leeftijd. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina ' Halloweenactiviteit Heidehuus' of per mail.


activiteiten@heidehuus.nl


Alles-behalve-rommel-markt

HUMMELO - Er is van alles te vinden op de Alles-behalve-rommel-markt op zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 14.00 uur in de kerk van Hummelo. Hebt je juist wat interieurspullen over? Kom ze dan vrijdagavond 12 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur inleveren bij dorpshuis 'de Ruimte' in Hummelo, want dan krijg je ook nog eens de helft van de winst bij verkoop. Maar ook kun je ervoor kiezen de opbrengst te schenken aan het dorpshuis, zodat zij er weer mooie culturele activiteiten van kunnen organiseren. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro per 10 stuks. Het ophalen van niet-verkochte artikelen kan op zaterdag tussen 14.00 en 14.30 uur. Spullen die niet worden opgehaald gaan naar de kringloop. De organisatie neemt geen grote spullen zoals kasten, bedden en bankstellen.

Ook zijn er allerlei leuke stands te vinden en is er een hapje en drankje. Ook op de woonbeurs staan? Mail dan naar Ciska Rensen: ciska@dorpshuishummelo.nl.