De Paloma's. Foto: PR
De Paloma's. Foto: PR Foto:

Bokbier en De Paloma's bij De Tol

ZELHEM -Zondag 14 oktober vanaf 16.00 uur staat weer de bokbiermiddag bij Café de Tol op de agenda. Dit jaar met een optreden van de band De Paloma's. Zij stonden eerder dit jaar al een keer op het podium van het muziekcafé in de Wittebrink en zorgden voor een bijzonder gezellige sfeer, waarbij de piratenhits en oude Nederlandse klassiekers uit volle borst werden meegezongen.

De Paloma's bestaat uit zes feestgangers die je meenemen naar 'die goeie ouwe tijd'. Verwacht dan ook veel nostalgische liedjes, vertolkt met onder meer accordeon en hammondorgel. Haak in op een ouderwetse wals of loop mee in de polonaise op 'Marietje', 'Rode rozen' en de 'Slijpers uit Parijs'. De Paloma's zullen hun Achterhoekse roots echter niet verloochenen, door af en toe ook wat steviger materiaal van Normaal, Boh Foi Toch en het legendarische Hanska Duo te spelen.

Locatie: Keijenborgseweg 1 in Wittebrink. De entree deze middag bedraagt 5 euro per persoon. De keuken is die dag gesloten, maar er zal op beperkte schaal wel voor een goede ondergrond gezorgd kunnen worden.