Slaatjesactie Chr. Harmonie Prinses Juliana

ZELHEM - Zaterdag 6 oktober komen de leden van Chr. Harmonie Prinses Juliana weer langs om de welbekende slaatjes te verkopen.

Deze ambachtelijk gemaakte slaatjes vormen als jaren een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. De slaatjes kosten 4 euro per stuk en 11 euro voor drie stuks. Vooraf telefonisch, per mail of website bestellen kan ook. Deze worden dan zaterdag 6 oktober thuisbezorgd. Verder kunnen de slaatjes vanaf 10.30 uur ook gehaald worden bij De Brink in Zelhem. 0314-622970 / 06-13988335

info@prinsesjuliana.nl www.prinsesjuliana.nl

In sprookjes weet je het nooit

HUMMELO - De toneelspelers van de Oranjevereniging Hummelo en Oranje gaan weer een kindervoorstelling opvoeren. Nu pakken ze een aantal bekende sprookjes bij de kop. De voorstellingen zijn op zaterdag 13 oktober en zondagmiddag 14 oktober vanaf 14.30 uur bij De Gouden Karper in Hummelo in de grote zaal. De heks, een goede fee, klein Duimpje, Roodkapje, een kikker en de prins, ze doen allemaal mee en ze komen elkaar hier allemaal tegen in het Hummelose bos! Het loopt nu net iets anders dan we gewend zijn uit de sprookjesboeken, de kijker wordt regelmatig op het verkeerde been gezet. Deze voorstelling is door de toneelgroep zelf grotendeels bewerkt en geschreven met name gericht op de jeugd, maar oudere jongeren zullen hier net zo goed heel erg van genieten. De regie is in handen van Wilma Makkink, inmiddels een gevestigde naam. De entreeprijs is 2,50 euro per persoon.