Praat mee met de VVD

BRONCKHORST - De VVD wil meer in contact komen met de burgers van Bronckhorst. Meer weten wat er speelt, meer weten waar problemen zijn, meer weten waar burgers enthousiast over zijn. Tijdens de maandelijkse inloopavonden is iedereen van harte welkom. Deze avonden zijn steeds voorafgaand aan de fractievergadering en vinden plaats in het gemeentehuis. De eerstvolgende inloopavond is maandag 08 oktober tussen 19.00 – 20.30 uur. Aanmelden kan via het e-mailadres. Mailen om een andere datum in te plannen kan ook.


t.lusink@bronckhorst.nl


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Op donderdag 27 september was in zaal Den Bremer de vierde speelavond van de eerste ronde van de competitie van Bridgeclub Bronkhorst.

De uitslag van deze speelavond was als volgt: Lijn A. 1. Will Snelder en Bert Botschuyver 62,08%, 2. Joke Damveld en Hans Oldhoven 60,42%, 3. An Wortel en Paul Niks 57,50%, Lijn B. 1. Frieda Driever en Harrie Pelgrom 61,46%, 2. Diny Crampton en Herman Stapelbroek 54,69%, 3. Karen Notten en Erica Schut 53,65%. Lijn C. 1. Riekie Nieuwenhuis en Riet Niesink 65,92%, 2. Ab Boers en Henk Boers 62,09%, 3. Lenie Lamers en Tiny Kleinreesink 61,25%.

Op donderdag 4 oktober is de volgende speeldag. Afmelden voor de volgende speeldag minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: 06-25198329.


Najaarstocht voor mountainbikers en veldritrijders

VORDEN – Voor het eerst in haar bestaan organiseert de Vordense Rijwiel- en Toer Club (VRTC) de Achtkastelenrijders een mountainbiketocht op zaterdag 6 oktober. Een overvolle kalender van de NTFU op zondag heeft tot deze beslissing geleid. Al lang staan de tochten van de VRTC bekend vanwege hun mooie routes door de omgeving van Vorden. Mountainbikers en veldritrijders, die normaal niet op de zondag fietsen, worden nu ook in de gelegenheid gesteld om aan deze tocht deel te nemen.

Zaterdag 6 oktober is het van 8.30 uur tot 10.00 uur mogelijk om in te schrijven bij Free-Wheel aan de Netwerkweg 7 in Vorden. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor de dertig of vijftig kilometer route. De gehele vernieuwde route is gepijld en uiteraard is er halverwege de route een verzorgingspost.

Op camping 't Grote Veld aan de Vordensebinnenweg in Lochem staan leden van VRTC de Achtkastelenrijders klaar met een hapje en een drankje. Indien noodzakelijk is er een EHBO en materiaalpost aanwezig.