Foto Halve Marathon 2017
Foto Halve Marathon 2017 ARGO Atletiek

Inschrijving Jumbo Halve Marathon geopend

DOETINCHEM - De jaarlijkse door ARGO Atletiek georganiseerde JUMBO Halve Marathon Doetinchemvindt plaats op zondag 28 oktober. Het uitdagende en prachtige parcours rond IJzevoorde, de Heidenhoek bij Zelhem en Landgoed Slangenburg staat garant voor een mooie en sportieve dag. Inschrijven kan op de website.w

De Halve Marathon is met haar 21,1 km natuurlijk de afstand die het meest in het oog springt, maar ook de 7,5 km en bij de jeugd de 1 en de 2,5 km zijn afstanden waarbij je jouw prestatie kunt meten met anderen of je persoonlijk record kunt verbeteren. Ook dit jaar wordt weer gelopen met een chip in het startnummer. De wedstrijd staat bij veel lopers bekend om het mooie parcours, waarbij bossen, akkers, lanen en weilanden elkaar afwisselen. Daarnaast worden de organisatie en de gezelligheid bij start en finish op de atletiekbaan van ARGO Atletiek geroemd. De vele vrijwilligers zijn daarom al maanden bezig met de voorbereidingen om alles op die dag optimaal te laten verlopen.

Een medaille voor je prestatie is gegarandeerd. Geldprijzen zijn er voor de eerste drie heren en dames op de 21,1 en 7,5 km. Bij de jeugd worden op het podium bekers uitgereikt. Ga naar het inschrijfformulier op de website. Hier vind je ook alle verdere informatie voor die dag. Inschrijven kan tot en met 21 oktober, maar wil je lopen met je naam op het startnummer, schrijf je dan in vóór 9 oktober.


ww.argoatletiek.nl

Start Halve Marathon in 2017