Items toevoegen aan uw eigen agenda

REGIO - Sinds kort beschikt achterhoekagenda.nl over de nieuwe functie 'Toevoegen aan agenda'.

Met deze functie kunt u met één simpele muisklik een evenement toevoegen aan uw eigen online agenda.
Kijk voor alle evenementen in uw regio snel op de website www.achterhoekagenda.nl!


Cabaret 'De Boer Op' met Irene van der Aart

HUMMELO - Maandag 24 september treedt Irene van der Aart op in de Gouden Karper in Hummelo. De titel van haar avondvullende cabaretprogramma luidt 'De Boer Op'. Op humoristische wijze vertelt ze over de tegenstellingen tussen het leven in de stad en op het platteland. Deze avond wordt door de Vrouwen van Nu (VvN) georganiseerd en begint om 19.45 uur. Op deze open avond is iedereen welkom, dus ook niet-leden en heren. Entreeprijs inclusief koffie bedraagt 2,50 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden.

In 2003, lang voordat 'Boer Zoekt Vrouw' voor het eerst op televisie te zien was, liep Cabaretière Irene van der Aart in Cuba een boer tegen het lijf. Een Achterhoekse boer met koeien. Sinds die tijd reist ze heen en weer tussen Amsterdam en de boerderij. Het humoristische programma 'De Boer Op' gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en op een boerderij. Over tradities, koeien vangen, gemoedelijkheid en rust op het platteland en de verleidingen van de stad. Over het beste van twee werelden. Over haar boerentaken, over het lawaai van bronstige stieren en overspannen hanen, of kort gezegd: hoe het leven met een boer echt is.

Deze avond wordt georganiseerd door de Vereniging Vrouwen van Nu (VvN), afdeling Hummelo, Keppel en Drempt en is voor iedereen toegankelijk aangezien het een open avond is. Meer informatie, zie de website of neem telefonisch contact op met voorzitter Christiane Bolli.


vrouwenvannu.nl/hummelokeppeldrempt

06 – 3618 2157