Het scholentouwtrektoernooi vindt bij TTV Vorden plaats. Foto: Achterhoekfoto.nl/Paul Harmelink
Het scholentouwtrektoernooi vindt bij TTV Vorden plaats. Foto: Achterhoekfoto.nl/Paul Harmelink

Derde Scholentouwtrektoernooi gemeente Bronckhorst TTV Vorden

VORDEN – Het jaarlijkse Scholentoernooi touwtrekken staat weer voor de deur. Een scholentoernooi waarin de jeugd van groep zeven en acht vanuit de gehele gemeente Bronckhorst en omliggende gemeentes elkaar ontmoeten. Het toernooi wordt gehouden op zondag 30 september op het sportcomplex van Touwtrekvereniging Vorden aan de Ruurloseweg 110 in Vorden. Aanvang 10.00 uur.

Op bijna alle scholen in de gemeente Bronckhorst zijn leden van Touwtrekvereniging Vorden geweest om een clinic te verzorgen. Er wordt tijdens de clinic uitgelegd wat touwtrekken precies is en de kinderen mogen het ook zelf ervaren door een 'potje touw te trekken'. Stonden er het eerste jaar acht teams aan het touw, vorig jaar waren het er tien. En de organisatie hoopt dit jaar tijdens de derde editie dat er nog meer teams deelnemen. Kinderen kunnen zich in een team opgeven (zes kinderen en eventuele reserves) maar ze kunnen zich ook individueel aanmelden als ze geen team kunnen vormen. Er wordt dan een mix-team(s) gevormd. Opgave is mogelijk tot uiterlijk 25 september via g.uilenreef@hetnet.nl of 0575 - 556 321.


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Op donderdag 13 september was in zaal Den Bremer de tweede speelavond van de eerste ronde van de competitie van Bridgeclub Bronkhorst.

De uitslag van deze speelavond was als volgt: Lijn A. 1. Henny van Druten en Gonnie Hulleman 62,92%, 2. Dinie Hartelman en Ruud Bijloo 61,67%, 3. Dinie Hoftijzer en Agnes Pietersen 55,42%, Lijn B. 1. Karen Notten en Erica Schut 63,33%, 2. Fien Biezeman en Henk Biezeman 61,67%, 3. Jenny van Wanrooij en Wim van Wanrooij 57,08% . Lijn C. 1. Arie Gouka en Frieda van der Schot 64,78%, 2. Jeen Jeninga en Joke Jeninga 61,85%, 3. Riekie Nieuwenhuis en Riet Niesink 58,02%.

Op donderdag 20 september is de volgende speeldag. Afmelden voor de volgende speeldag minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: 06-25198329.