Foto: PR
Foto: PR Foto:

Eerste voetbalinstuif zsv Zelos onder stralend zonnetje

ZELHEM - Vanmiddag de eerste instuif bij zsv Zelos en die werd meteen ook weer superleuk. Ruim 20 kinderen werden getrakteerd op een gevarieerd circuit met voetbalspelletjes. De trainers deden weer erg hun best om de kinderen plezier te laten hebben.

Techniekoefeningen, natuurlijk scoren, duelleren in 1 tegen 1 en het partijtje dat niet mag ontbreken. Ranja en wat lekkers in de pauze en in verband met het warme weer als verrassing en afsluiting een lekker ijsje.

De aftrap is gedaan en krijgt de komende woensdagen een vervolg. Alle kinderen van 4 tot 11 jaar zijn daarbij van harte welkom. Kost niets en sportieve kleding is al voldoende om mee te kunnen doen. Op 12 en 26 september van 15.30 uur tot 16,45 uur. Op 19 september is er in het kader van de nationale sportweek een extra uitgebreide sessie met als thema 'Panna'-voetbal van 15.00 tot 18.00 uur. Dan zijn alle Zelos jeugdspelers van 4 tot 11 jaar uitgenodigd samen met vriendjes en vriendinnetjes.

De opgave van Zelos leden gaat via de teamleiders en andere kinderen kunnen zich aanmelden op een van de komende instuifdagen of gewoon op tijd komen en je melden bij een van de leiders. Die dag ga je ook weer met een gevulde buik naar huis! Natuurlijk zijn de ouders, opa en oma van harte welkom om te komen kijken. Meer informatie is te vinden op de website.


www.zsvzelos.nl