De Jubilarissen kregen een prachtig sculptuur en een bos bloemen. Foto: PR
De Jubilarissen kregen een prachtig sculptuur en een bos bloemen. Foto: PR Foto:

Jubilarissen gehuldigd bij
zangvereniging Nieuw Leven

ZELHEM - Op zaterdag 1 september was er weer een feestmiddag voor de chr. gem. zangvereniging Nieuw Leven. De middag kreeg een extra feestelijk tintje door de huldiging van enkele koorleden. Riek Teunter vierde haar vijfentwintigjarig jubileum, Dik Wassink zijn veertigjarig en Gerrie Toonk haar zestigjarig jubileum. Alle drie kregen ze een prachtige sculptuur en natuurlijk een bos bloemen.

De voorzitter had voor alle drie een prachtig gedicht gemaakt. Bij Riek werden herinneringen opgehaald, met haar zangvoorkeur voor Nederlandse liederen en hoe ze altijd geniet van de gezelligheid op zang. Bij Dik kwam ook zijn zanggeschiedenis naar voren en zijn inzet als lid van de muziekcommissie en het bestuur. Bij Gerrie hoorden we hoe ze als kind al in de Meene zong bij het kinderkoor, hoe ze later op ons 'Meenekoor' jarenlang secretaresse is geweest en wat voor lekkere soep ze elk jaar weer voor het koor maakte tijdens de oliebollenbakdag.

Nadat ze toe waren gezongen door de leden, verspreidden de leden zich over het erf van De Erve Kots in Lievelde. Tot slot werd er genoten van een pannenkoekenbuffet en een lekker toetje.

Iedereen is van harte welkom om eens te komen kijken of mee te doen. Elke dinsdagavond om 20.00 uur staat de deur open van de basisschool aan de Frans Halsstraat 25, in Zelhem.