Bertie Ledeboer overhandigt namens de Keppelse dames een bedrag van 352 euro aan Martijn Garretsen van de Vereniging Hessenbad. Foto: PR
Bertie Ledeboer overhandigt namens de Keppelse dames een bedrag van 352 euro aan Martijn Garretsen van de Vereniging Hessenbad. Foto: PR Foto:

Opbrengst Goede-Doelen-Wedstrijd voor Hessenbad

HOOG KEPPEL - De dames van de Keppelse Golfclub bestemden de opbrengst van hun jaarlijkse Goede-Doelen-Wedstrijd voor een doel dicht bij huis. Bertie Ledeboer mocht namens de Keppelse dames een bedrag van 352 euro overhandigen aan Martijn Garretsen van de Vereniging Hessenbad in Hoog-Keppel.

Het Hessenbad dreigde begin dit jaar te moeten sluiten, maar de inwoners van Keppel, Eldrik, Drempt en Hummelo sloegen de handen ineen en namen met zo'n 450 leden en 60 vrijwilligers de exploitatie van hun buitenbad over. Het Hessenbad is van plan om met het geld een nieuwe accu voor de AED (defibrillator) aan te schaffen.


Een vliegende start op de Woordhof

HUMMELO - Deze week zijn de scholen weer begonnen en dat was best een bijzondere start voor de kinderen van Hummelo en Keppel, want met ingang van 1 augustus jl. zijn De Bongerd in Hoog-Keppel en de Woordhof in Hummelo gefuseerd.

Om gezamenlijk een vliegende start te maken werden er prachtige vliegers opgelaten door Piet Pasman toen de kinderen op school kwamen. Ook werden de kinderen getrakteerd op een demonstratievlucht van een drone die zelfs de vlag van de Woordhof liet wapperen. Bij binnenkomst was er voor alle ouders koffie en thee om gezellig met elkaar kennis te maken en vakantieverhalen uit te wisselen.

Er werden diverse vliegers opgelaten toen de kinderen op school kwamen. Foto: PR