Platform Welzijn Zelhem/Halle verzorgt high-tea

ZELHEM - Het Platform Welzijn Zelhem/Halle verzorgt op vrijdag 5 oktober (Nationale Ouderendag) een high-tea bij museumboerderij Smedekinck aan de Pluimersdijk in Zelhem. Tijdens de high-tea , die van 15.00 tot 17.00 uur duurt, worden er hartige en zoete lekkernijen geserveerd. Ook wordt er voor een muzikale noot gezorgd. De kosten bedragen 3 euro.

Belangstellenden kunnen zich tot 26 september aanmelden via tel. 0314-622074. Als de telefoon niet wordt opgenomen, kan men de voicemail inspreken. Aanmelden kan ook via e-mail op info@welzijnzelhem.nl of tijdens het inloopspreekuur bij de Oranjehof, Pr. Beatrixstraat in Zelhem. Het inloopspreekuur is op maandag van 13.00 tot 14.00 uur en op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur.


Eet-jeugddienst in Halle

HALLE - Op 16 september verzorgt de jeugddienstcommissie van de kerk in Halle een eet-jeugddienst. Het thema van de dienst is 'Wat brengt jou/ons hier?' en wordt geleid door voorganger pastor Mia Tankink.

De dienst begint om 19.00 uur. In de dienst wordt het eten, dat de bezoekers zelf meebrengen, samen eten, samen opgegeten. Het maakt daarbij niet uit wat iedereen meebrengt, want alles is goed. Van soep met stokbrood tot hoofdgerecht of een lekker toetje. Je beleeft een kerkdienst heel anders door samen een maaltijd te gebruiken.