Foto: PR
Foto: PR Foto:

Mosselweekend bij Ellens Restaurant

ZELHEM - Ellens organiseert 31 augustus, 1 en 2 september een heerlijk Mosselweekend. Kom tijdens dit culinaire themaweekend heerlijke mosselen eten, we bereiden ze op allerlei verschillende manieren.

Vanaf augustus is het weer mosseltijd! Dat is altijd eindeloos genieten van deze zachte, zilte lekkernij uit de zee. Ellens koks daagden elkaar weer uit en verrassen u met smakelijk culinaire mosselgerechten. Deze prachtige schelpdieren zijn uitermate geschikt voor perfecte wereldse bereidingen. Laat u verrassen door de spannende smaken die toegevoegd worden aan de heerlijke mosselsmaak.

Speciaal dit weekend is de Mossel-aanschuiftafel. Wat is nu gezelliger dan met een grote groep aan een lange aangeklede tafel te genieten van de overheerlijke parels uit de zee? Wij serveren hier de Klassieke Mosselen onbeperkt, dat wordt smakelijk genieten dus! Liever met uw eigen gezelschap tafelen en genieten van wereldse mossel bereidingen, reserveer dan een tafel op ons gezellige terras of in ons sfeervolle restaurant. Kijk voor meer informatie op de website.


0314-623253

info@ellensrestaurant.nl

www.ellensrestaurant.nl