Werk van Ed van der Hoek. Foto: PR
Werk van Ed van der Hoek. Foto: PR Foto:

Nieuwe expositie in Galerie de Bisschop

HUMMELO - In Galerie 'de Bisschop' te Hummelo is van 2 september tot en met 25 november 2018 is werk te zien van Ed van der Hoek en Jerry Harberink. Samen met de bronzen diersculpturen van Mariƫtte Schouten kunt u deze boeiende expositie bezoeken op vrijdag zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

De Oostvoorense kunstenaar Ed van der Hoek geeft ons net een andere kijk op de wereld.. Genoeg om in een vrolijke gemoedstoestand te raken. Net dat beetje absurdisme spreekt een bepaalde groep mensen wel aan. Honden en katten in klassieke auto's is een combinatie die in de kunst niet zo gek vaak voorkomt. En toch als je het ziet lijkt het de gewoonste zaak van de wereld. In ieder geval in de wereld van Ed van der Hoek.

Kunst op de millimeter
De kunstenaar Jerry Harberink uit Voorthuizen maakt miniaturen van oude historische gevels. Bijvoorbeeld een prachtig oud Amsterdams grachtenpand op een formaat van 10 bij 20 centimeter! Niet van gips of porselein , maar in de echte natuurlijke materialen, hout, steen, cement van het werkelijke pand. Of de oude gevel van een boerderij uit de Weerribben met achterstallig onderhoud of juist piekfijn gerestaureerd.

Voor meer informatie, zie de website.


www.galeriedebisschop.nl