D66 vergadert in Zelhem

BRONCKHORST - De gemeenteraadsfractie van D66 houdt regelmatig openbare fractievergaderingen op wisselende locaties in de gemeente Bronckhorst. Belangstellenden zijn woensdag 5 september vanaf 20.00 uur welkom in het Witte Paard in Zelhem.

Gesproken wordt dan over de komende raadsvergadering en over actuele zaken in Zelhem. Daarnaast kan elke aanwezige ook eigen punten naar voren brengen of een verenigingsbelang bepleiten.
De fractie wil graag met inwoners van Bronckhorst van gedachten wisselen, dus alle inwoners van Zelhem: hartelijk welkom. Gezien de drukke agenda die avond, verzoekt de fractie geïnteresseerde zich aan te melden via mail.


w.reesink@bronckhorst.nl


De Muzikale Ontmoeting

ZELHEM - In het interkerkelijke programma De Muzikale Ontmoeting bij Radio Ideaal zijn weer studiogasten uitgenodigd.

Op maandag 3 september zal Ds. Fini van Zoelen van de Protestantse Gemeente Steenderen een overdenking houden. Ds. mw. D. van Alphen-Ubbens uit Warnsveld zal meewerken in de uitzending van maandag 10 september. Dit programma wordt iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur uitgezonden via Radio Ideaal. Muzikale verzoekjes kunnen t/m vrijdags voor de uitzending aangevraagd worden via 0314-622878.