Het Zelhems Mannenkoor. Foto: PR
Het Zelhems Mannenkoor. Foto: PR

Start nieuw zangseizoen
Zelhems Mannenkoor

ZELHEM - Het Zelhems Mannenkoor gaat weer van start op donderdag 30 augustus. De wekelijkse repetities zijn in het Cultureel Centrum De Brink, Stationsplein in Zelhem. Ook nu weer onder leiding van Susanna Veerman en de vaste pianiste Yvonne Beeftink.

Het Mannenkoor zal dit jaar haar medewerking verlenen in een bijeenkomst van 'De Opdracht' in de Brink op zondag 7 oktober aanvang 19.30 uur. Op zaterdag 20 oktober zal er in samenwerking met de K.C.Z.B een Regio Meerkoren Concert worden georganiseerd. Dit concert zal plaatsvinden in de St. Werenfriduskerk in Zieuwent, aanvang 19.30 uur. Hier zullen ook drie andere koren aan meewerken. Zondag 11 november zal worden meegewerkt aan de kerkdienst in het Slingeland ziekenhuis. Aanvang 10.00 uur.

Ook voor en tijdens de Kerst zal het koor weer te beluisteren zijn, op zondag 23 december tijdens de Kerstsamenzang in de Lambertikerk in Zelhem en in de Kerstnachtdienst op 24 december in de Dorpskerk in Ruurlo. Een mooie gelegenheid voor mannen die ook van zingen houden, om op donderdagavond 30 augustus eens een kijkje te komen nemen en de sfeer eens te proeven binnen het koor. Vrijblijvend binnenlopen kan sowieso elke donderdagavond in de Brink te Zelhem van 19.45 tot 22.00 uur.