Na de geprogrammeerde acts kan er nog naar hartenlust worden gejamd door wie nog zin heeft het podium op te springen. Foto: PR
Na de geprogrammeerde acts kan er nog naar hartenlust worden gejamd door wie nog zin heeft het podium op te springen. Foto: PR Foto:

Genieten van talenten tijdens Open Podium Hummelo

HUMMELO - Op zondagmiddag 26 augustus vindt het Open Podium in Hummelo weer plaats. De open plek achter de kerk is een prachtige spot om samen te genieten van alle talenten die op gaan treden. Ingetogen kleine liedjes van singer-songer-writers, maar ook een complete band, een dansgroep en je kunt je nog inschrijven als je je talent wilt laten zien: wat het dan ook is. Opgeven voor het Open Podium via: maaike@dorpshuishummelo.nl of via Facebook. Het programma begint om 14.30 uur. Vanaf 14.00 is er inloop en na de geprogrammeerde acts kan er nog naar hartenlust worden gejamd door wie nog zin heeft het podium op te springen.

Met de wapperende vlaggetjes, het aanwezige zonnetje en de bonte verzameling aan optredens die elkaar opvolgen hing er op het Open Podium altijd al een festivalsfeertje op de afgelopen drie edities. Dit jaar worden daar een aantal rollende keukens aan toegevoegd met barbecue, broodjes, ijsjes en andere lekkernijen die zullen bijdragen aan de feestvreugde. Iedereen die niet optreedt, kan een hapje en een drankje komen doen en genieten van een gezellige middag. Bij goed weer buiten, bij slecht weer in de tent. Vrije entree.

Het Open Podium wordt georganiseerd door de Stichting Dorpshuis Hummelo.

Heidefeest 2018 weer inzicht!

HALLE HEIDE - In Halle-Heide zijn de voorbereidingen voor het Heidefeest alweer in volle gang. Het Heidefeest begint op donderdagavond 23 augustus om 20.00 met een toneelstuk van toneelvereniging 'De Heide'. Met familie Bale en de gestreste huisman.

Vrijdag 24 augustus start om 18.30 uur de auto sterrit. Daarna zal de playbackshow plaatsvinden die start om 21.00 uur. Zaterdag 25 augustus begint met de optocht, om 14.00 uur vertrekt de stoet vanaf het feestterrein aan de Heurneweg in Halle-Heide. Om 15.00 uur beginnen de spelletjes, waaronder het vogelschieten. Deze zaterdagmiddag word muzikaal afgesloten met 'The Dudes of Hengel'. Opgeven voor de playbackshow en de optocht kan via feest@halle-heide.nl. Zondagmiddag 27 augustus begint om 12.30 uur met het 'STOETE MOAL' dit om gezamenlijk een goede bodem te leggen voor de oergezellige middag die komen gaat. Dit is al jaren een begrip in Halle-Heide en wijde omtrek. Deze middag zal de muziek verzorgd worden door 'de Sleppers'. Meer informatie, zie de Facebookpagina.

facebook.com/heidefeest.halleheide